side_banner

nyheter

1. Frø, jord, plastbod eller drivhusramme, rammemateriale osv. kan inneholde skadedyr og egg.Etterinsektsikkert netter tildekket og før planting av avlinger skal frø, jord, drivhusskjelett, rammematerialer etc. behandles med insektmiddel.Dette er nøkkelleddet for å sikre dyrkingseffekten av det insektsikre noten og forhindre det store antallet sykdommer og skadeinsekter i notrommet.Ved alvorlige skader brukes 1000 ganger væske av tiametoksam + klorantraniliprole for å vanne røttene, noe som har god effekt på å hindre utbrudd av piercing-sugende skadedyr og underjordiske skadedyr.

2. Ved planting bør frøplantene bringes inn i boden med medisin, og robuste planter uten skadedyr og sykdommer bør velges.

3. Styrke daglig ledelse.Når du går inn og forlater drivhuset, bør døren til skuret være tett lukket, og de relevante redskapene bør desinfiseres før landbruksoperasjoner for å forhindre introduksjon av virus, for å sikre effektiviteten til det insektsikre nettet.

4. Det er nødvendig å sjekke det insektsikre nettet ofte for rifter.Når den er funnet, bør den repareres i tide for å sikre at ingen skadedyr invaderer i drivhuset.

5. Sikre dekningskvalitet.Det insektsikre nettet skal være helt lukket og dekket, og området rundt skal komprimeres med jord og festes godt med en lamineringslinje;dørene for inn- og utkjøring av det store, mellomstore skuret og drivhuset må installeres med et insektsikkert nett, og vær oppmerksom på å lukke det umiddelbart ved inn- og utreise.Insektsikre nett dekker dyrking i små buede skur, og høyden på espalier bør være betydelig høyere enn avlingene, for å hindre at grønnsaksblader fester seg til de insektsikre nettene, for å hindre at skadedyr spiser ute garnene eller å legge egg på grønnsaksblader.Det skal ikke være hull mellom det insektsikre nettet som brukes til å lukke luftventilen og det gjennomsiktige dekselet, for ikke å etterlate en inn- og utgangskanal for skadedyr.

6. Omfattende støttetiltak.I tillegg til det insektsikre nettbelegget, bør jorda pløyes dypt, og tilstrekkelig grunngjødsel som godt råtnet gårdsgjødsel bør påføres for å øke plantens motstandsdyktighet mot stress og sykdom.Kombinert med omfattende støttetiltak som forbedrede skadedyrbestandige sorter og varmebestandige sorter, kan bedre avlinger oppnås.Effekt.

7. Det insektsikre nettet kan holde seg varmt og fuktighetsgivende.Vær derfor oppmerksom på temperatur og fuktighet i nettrommet når du utfører feltbehandling, og ventiler og avfukt i tide etter vanning for å unngå sykdommer forårsaket av for høy temperatur og fuktighet.

8. Riktig bruk og oppbevaring.Etter at det insektsikre nettet er brukt i feltet, bør det samles opp i tide, vaskes, tørkes og rulles for å forlenge levetiden og øke økonomiske fordeler.


Innleggstid: Aug-02-2022